fbpx

Onlinebandjes.nl is gespecialiseerd in vervangings bandjes voor Fitbit Smartwatches en Activity Trackers. Ons team is altijd op zoek naar de laatste trends en leukste bandjes. En hoe leuk is het om regelmatig eens te wisselen van bandje voor je Fitbit Smartwatch of Activity Tracker.

Onze Q-DESYN bandjes zijn eenvoudig te verwisselen zodat je snel een ander bandje kunt bevestigen. Onze bandjes zijn van goede kwaliteit en duurzaam.

Verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren en passend om bijna iedere pols. Of het nu voor het sporten is of een speciale gelegenheid, bij Onlinebandjes.nl vindt je altijd wel een leuk bandje dat bij jouw outfit past!

Alle bandjes zijn op voorraad én wanneer je voor 16:00 besteld zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog wordt verwerkt en verzonden!

Onderstaand vindt je informatie over de diverse betaalmethoden, ruilen & retourneren en de verzending. Heb je nog vragen en/of opmerkingen over deze informatie neem dan gerust contact met ons op.

Onlinebandjes.nl is aangesloten bij WebwinkelKeur

webwinkelkeur-onlinebandjes.nlWe dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Onlinebandjes.nl onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Onlinebandjes.nl te kopen.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

De waardering van onlinebandjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 187 reviews.