Leuk dat je een kijkje neemt in onze webshop. Onlinebandjes.nl is gespecialiseerd in vervangings bandjes voor Fitbit smartwatches en activity Trackers en Apple smartwatches. Ons team is altijd op zoek naar de laatste trends en leukste bandjes. En hoe leuk is het om af en toe eens te wisselen van bandje voor je Fitbit Smartwatch of Apple Watch. Onze Q-DESYN bandjes zijn eenvoudig te verwisselen zodat je snel een ander bandje kunt bevestigen.

Verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren en passend om bijna iedere pols. Of het nu voor het sporten is of een speciale gelegenheid, bij Onlinebandjes.nl vindt je altijd wel een leuk bandje dat bij jouw outfit past! Wil je meer weten over onze leren bandjes kijk dan even op deze pagina >> Over leren bandjes.

Alle bandjes zijn op voorraad én wanneer je voor 16:00 besteld zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog wordt verwerkt en verzonden!

Onderstaand vindt je informatie over de diverse betaalmethoden, ruilen & retourneren en de verzending. Heb je nog vragen en/of opmerkingen over deze informatie of over onze bandjes neem dan gerust contact met ons op, wij proberen op werkdagen binnen 30 minuten te reageren.

Onlinebandjes.nl is aangesloten bij WebwinkelKeur

webwinkelkeur-onlinebandjes.nlWe dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Onlinebandjes.nl onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Onlinebandjes.nl te kopen.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen